Bærekraft og Miljø

I en verden der forbruk, bærekraft og miljø henger tett sammen ønsker Green Table å være med på det grønne skiftet. Siden etablering i 1998 har vi jobbet for å gå bort i fra bruk og kast mentaliteten og over i en bruk og gjenbruk mentalitet.

Etter mange år i kontormøbel-bransjen så vår grunnlegger Jørgen Persson bedrift etter bedrift bruke mye penger og ressurser på flytting, ommøblering og oppgradering av kontorlandskap. Et kontorlandskap tilpasset lokasjon og bedriftens behov vil kunne gi ansatte bedre arbeidsforhold og bidra til å skape en arbeidsplass der ansatte trives og yter sitt beste. Det er derfor ingen tvil om at kontormøbler spiller en viktig rolle i vår hverdag, men hvordan er levealderen på kontormøbler i dag? Og må det være nytt for å være bra?

Vi opplever at de fleste kontormøbler blir godt, men pent brukt. Dette betyr at mye kan brukes igjen, noe som er godt for miljøet og for bedrifter. I Green Table jobber vi alltid på lag med kunden for å dekke deres behov og kan bidra med rådgivning og forslag til utforming av arbeidsplasser og kontorlandskap. Sammen finner vi de beste løsningene, og skaper det kontorlandskapet dere drømmer om.

I mange situasjoner kan en kombinasjon av brukt og nytt være en den beste løsning.

Gi nytt liv med omtrekkning av stoff

Visste du at det er mulig å gi nesten alle stoff-produkter nytt liv ved å trekke de om? Vi tilbyr omtrekking* på de fleste av våre brukte produkter, og mange av dem blir så godt som nye. Nytt stoff kan bringe et produkt tilbake fra en litt sliten look, gjøre at det passer inn i fargepaletten på kontoret, og øke forventet levetid ved å velge et mer slitesterkt materiale.

Garanti

Vi i Green Table ønsker å gjøre det lett å velge brukt. Derfor tilbyr vi samme garanti på et brukt produkt som på nye produkter. Det er derfor helt trygt å velge brukte produkter fra oss uten å måtte være redd for plutselige ekstra kostnader eller behov for å kjøpe nytt i løpet av kort tid. Skulle det dukke opp problemer med noen av produktene kjøpt fra oss vil vi alltid forsøke å fikse produktet eller bytte i et tilsvarende produkt**.

Miljøfyrtårn

Green Table er en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift. For oss er det viktig å kvalitetssikre det arbeidet vi gjør for miljøet og at vi er så bærekraftige som mulig. Miljøfyrtårn-sertifisering viser at vi ikke bare snakker om bærekraft og miljø, men er noe vi jobber med hver dag hele året.

Se Miljøfyrtårn rapporten for 2023 her.

Grønt Punkt Norge

Green Table er medlem av Grønt Punkt Norge for å sikre at vi minimerer de negative effektene på miljøet så godt vi kan. Vi mottar fra og sender varer til hele Norge, noe som skaper mye emballasje. Som som medlem i Grønt Punkt Norge må vi rapportere inn og betale en avgift for all emballasje vi bringer inn i det norske markede.

Returordning ved Green Table

Vi vil være med på å gjøre retur av papp, plast og EE-avfall lettere for dere. Nedenfor kan dere se hvordan vi kan hjelpe deg bli kvitt emballasje og elektriske hev/senk bord og lamper.

Papp og plast:
Ved kjøp av varer pakket i plast eller papp kan du be oss om å gjenvinne dette for deg. Dette gjelder både dersom du henter selv på vårt lager (pakker ut varen på lager, eller kommer tilbake med papp/plast) eller om vi leverer varen hos deg.

EE-avfall:
Skal du bytte ut ditt elektriske hev/senk bord eller lamper kan du levere dette til gjenvinning hos oss når du kjøper nytt. Vi kan også ta med dine gamle produkter dersom vi leverer tilsvarende varer hos deg.

*Omtrekkning gjøres mot et pristillegg basert på type stoff som velges.
**Så lenge garantien er gjeldene.